menu

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Πέστροφα στο φούρνο.

Υλικά:4 πέστροφες
Χυμό απο 3-4 λεμόνια
4 κουταλιές της σούπας μουσταρδα
1 1/2 ποτήρι νερού κρασί
Αλάτι χοντρό
Θυμάρι
Κόλιανδρο
Αλάτι κανονικό
Πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Το προηγούμενο βράδυ βάζετε χοντρό αλάτι μεσα στην κοιλιά τους!Την επόμενη τις παίρνετε και τις βάζετε σε ενα ταψί.Σε ενα Μπώλ διαλύετε την μουσταρδα στο χυμό απο τα λεμόνια και το κρασί.Μετα ρίχνετε μεσα το αλάτι το πιπέρι , το Θυμάρι το κόλιανδρο και τέλος το ελαιόλαδο.Αλοιφετε με πινέλο μεσα στην κοιλιά και απο τις 2 πλευρές τις πέστροφες και οτι μείνει το περιχύνετε πανω απο αυτες!Τις ψήνετε 40 λεπτά περίπου σε μέτριο φούρνο!Το ζουμί που έχει το ταψί μας με ενα κουτάλι κάθε φορά που σερβίρετε μια πέστροφα το περιχύνετε απο πανω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου